Blogweek deel 7: Cursus Homeopathie bij acute klachten

En zo zijn we alweer aan de laatste dag van mijn ‘blogathon’. Ik vond het leuk om jullie uitleg te geven over wat ik doe, ik hoop dat jullie het ook leuk en interessant vonden en dat ik duidelijk heb kunnen maken waarom homeopathie voor dieren interessant kan zijn als behandelmethode voor jouw dieren.

Omdat ook bij homeopathie geldt ‘hoe sneller je begint, hoe beter het resultaat’, zou het mooi zijn als jij als eigenaar of verzorger zelf in staat bent eenvoudige klachten met behulp van homeopathie te behandelen of zelfs helpen voorkomen.
Daarom ben ik begonnen met het opzetten van een cursus ‘Homeopathie bij acute klachten’ en ik hoop deze in het najaar van dit jaar te kunnen starten.

In deze cursus leer je meer over de basisprincipes en filosofie van homeopathie en we behandelen een aantal veelgebruikte EHBO-middelen uitvoerig qua herkomst, eigenschappen en waar ze voor in te zetten zijn.  
Zo leer je welke geneesmiddelen je zou kunnen gebruiken bij bijvoorbeeld verstuikingen, kneuzingen, wonden en insectenbeten. Maar ook wat te doen bij klachten als koorts, diarree en reisziekte. Je leert zelf te bepalen welke dosering en frequentie je moet toepassen en hoe je onderscheid kunt maken tussen verschillende middelen met een vergelijkbaar werkingsgebied.

De cursus zal gaan bestaan uit meerdere dagdelen of hele dagen, in de avond of overdag en door de week of in het weekend. Dit zal mede in overleg met de cursisten bepaald worden. De cursus zal bij mij in de praktijk in Uddel gegeven worden maar bij minimaal 5 deelnemers kom ik de cursus desgewenst ook op locatie verzorgen.

Alle deelnemers aan de cursus krijgen achteraf toegang tot een besloten Facebook-pagina waar je  vragen kunt stellen en ervaringen kunt uitwisselen. Ik zal daar zelf regelmatig aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en extra tips te geven.

Bij de cursus is het volgende inbegrepen:
– een hand-out met alle theorie van de cursus
– een naslagwerk met beknopte beschrijving van de middelen en een index van klachten om zo in een noodsituatie snel te kunnen opzoeken welk middel je in kunt zetten
– een uitgebreide set direct te gebruiken homeopathische middelen
– toegang tot de besloten Facebookpagina
– en natuurlijk onbeperkt koffie en thee met iets lekkers

Speciaal voor jou als trouwe lezer van de Blogweek heb ik nu alvast een leuke aanbieding!
Wie uiterlijk vrijdag 5 juli per mail of privé bericht zijn e-mailadres door geeft, krijgt bij inschrijving voor de cursus 10% korting op het cursusgeld (eventuele reiskosten voor cursus op locatie niet inbegrepen).
Je hoeft nu dus nog niet definitief in te schrijven voor de cursus, je geeft alleen – geheel vrijblijvend – je e-mailadres door, waarmee je mij toestemming geeft om jou op de hoogte te houden van de cursus en cursusdata. Op het moment dat je besluit in te schrijven ontvang je de korting op het cursusgeld. Mensen die zich aanmelden ontvangen de informatie een aantal dagen voordat deze op internet zal staan dus je bent als eerste op de hoogte en hebt als eerste de gelegenheid om in te schrijven. En omdat elke cursus een beperkt aantal deelnemers zal hebben, ben je zo verzekerd van een plekje op de cursusdata van jouw voorkeur.
Je e-mailadres zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden, alleen voor communicatie over deze cursus.