Cursus ‘Heel Je Paard’

Wil jij dit ook??

 • Snel en makkelijk je paard helpen bij eenvoudige klachten en ongemakken.
 • Situaties die belastend kunnen zijn preventief begeleiden.
 • Alvast iets kunnen doen terwijl je wacht op de dierenarts.
 • Zonder belastende chemische middelen je paard gezond houden.
 • Klachten écht wegnemen in plaats van de symptomen te bestrijden.
 • Meer kennis en inzicht over ziekteprocessen en de weg naar herstel.

Dan is de cursus
Heel Je Paard
echt iets voor jou!

Wat krijg je allemaal:

 • Een set van maar liefst 28! EHBO-middelen.
 • Onbeperkt toegang tot de uitgebreide cursus, waarin je leert over homeopathie en het inzetten van homeopathische middelen bij eenvoudige klachten.
 • Je krijgt in één keer toegang tot alle content en volgt de cursus in je eigen tempo.
 • Een mooie stevige bewaarkoffer om middelen en boekje netjes in te bewaren, thuis of op stal.
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep die bij de cursus hoort, waar je vragen kunt stellen en nog meer waardevolle informatie kunt vinden en waar ik ook aanwezig ben om te helpen bij het juist inzetten van de middelen. Dat betekent dus eigenlijk gratis actuut consult.
  En omdat wachten op de startdatum best lang kan duren, krijg je direct bij aanschaf al toegang, zodat je alvast een beetje rond kunt kijken en kunt zien wat anderen al hebben kunnen oplossen met hun EHBO-kit.
 • Live Q&A’s om vragen te stellen. Over de cursus zelf, over de middelen, over acute klachten enz.

Alleen de set middelen zonder het boek, heeft al een waarde van ruim €250,-
maar het complete pakket, met de cursus, de EHBO-koffer met het boek,
en alle gratis hulp en behandeladviezen die je daar via de besloten Facebookgroep bij krijgt,
kost jou maar € 225,-

Begin april zal er weer een cursus starten, maar je kunt je plek nu al reserveren.
Wacht daar niet te lang mee
want er is maar beperkt plek!

Dit zijn een paar reacties van deelnemers:

Ik ben ook nog altijd heel blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Ik gebruik de set veel. Voor de paarden, soms voor de poezen, en ook voor onszelf .

Ik vond het een goed gestructureerde, duidelijke cursus waarbij de informatie in goed behapbare stukjes gedeeld werd. De verschillende modules waren logisch opgebouwd en volgden elkaar ook logisch op. Bepaalde vragen die je had werden vaak al automatisch beantwoord in de volgende modules.

Het koffertje is superhandig, niet te groot of te log maar echt een praktisch formaat waarin de middelen veilig bewaard kunnen worden.

Deze cursus was een zeer mooie introductie tot homeopathische middelen en heeft me ook de nodige tools gegeven om de EHBO-kit op een goede manier te kunnen inzetten indien nodig.

Wat een fantastische cursus! Ik ben zo blij dat het voor mij nu duidelijker wordt hoe het allemaal werkt. Blij mee!

Ik heb dankzij de EHBO kit echt al een paar keer een dierenartsrekening bespaard!

Had me nog nooit verdiept in homeopathie , cursus geeft beknopt maar daardoor heldere start om basis van homeopathie en behandeling te snappen en ook de middelen in te gaan zetten.

Ik vind de korte lessen in een module echt perfect. En dat je ze kan doen wanneer het uitkomt. En dan vragen stellen in Facebookgroep helemaal perfect.

Ik zou deze cursus zeker aanraden omdat het een schat aan informatie bevat over het hoe, wat en waarom van homeopathie. Daarnaast krijg je ook een heel handige kit erbij waarmee je aan de slag kan als een van je dieren iets onder de leden heeft

Ik wil alleen maar meer weten!

Ik vind dat je het erg duidelijk uitlegt…. Ik heb zo zin in de volgende module.

Echt heel nuttig voor de zogenaamde suffe problemen waarvan je denkt wel of geen dierenarts. Dan eerst iets proberen en aankijken. Dan kan later altijd nog een dierenarts komen.

In de Facebookgroep is zeker ook waardevol, bovendien zijn de casussen die anderen delen over hun eigen dieren ook echt interessant om van bij te leren.

Mijn grootste winst is dat ik van onwetend naar basiskennis met praktische handvaten om ervaring te gaan opdoen omtrent inzetten homeopatische middelen , ben gevorderd.

Bedenk je eens wat je met deze cursus
aan dierenartskosten uit kunt besparen.
Niet alleen voor je paard,
maar voor al je huisdieren.

Veelgestelde vragen:

 • Is dit alleen geschikt voor paarden? Homeopathische middelen zijn universeel dus ook je hond, je kat, je cavia, je kipjes of papagaai, je geitjes of leguaan of wat voor dieren je dan ook hebt, kun je er mee behandelen (en ja…zelfs jezelf en je kids). In de lessen wordt wel grotendeels over paarden gesproken maar je kunt natuurlijk altijd je specifieke vragen via de leeromgeving of in de Facebookgroep stellen.
 • Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt? Je krijgt een jaar lang toegang en kunt er zo snel of langzaam doorheen als je wilt.
  De cursus bestaat uit 4 modules met elk 3 of 4 video-lessen. De langste video duurt ongeveer 25 minuten en module 4 bestaat uit oefencasussen waarbij je je kennis ook kunt toetsen. Er zijn fanatiekelingen die er in één dag doorheen gaan, anderen doen er langer over. Dat bepaal je helemaal zelf, je kunt ook als je de cursus nog niet af hebt de middelen altijd inzetten met behulp van het naslagwerk of mijn hulp in de Facebookgroep.
 • Wat als er een flesje leeg raakt of stuk valt? In principe gaan de middelen niet ‘op’ omdat het reukdoses zijn (hier leer je dus ook alles over in de cursus) maar door knoeien kan een flesje wel leeg raken en de inhoud kan vervuild raken. Je kunt altijd vervangende flesjes bestellen en ook wanneer je bij wat langer behandelen een volgende potentie nodig hebt (wat dat in houdt leer je óók in de cursus) kun je die middelen los bestellen.
 • Als ik besteld heb, hoe gaat het dan verder? Zodra je besteld krijg je een mailtje en krijg je alvast toegang tot de Facebookgroep. Dan kun je vast wat rond kijken en misschien al wat interessante casussen bekijken.
  Op de dag dat de cursus start gaat krijg je een e-mail met de link naar de registratie pagina, waarmee je een account kunt maken en toegang krijgt tot de cursus.
  Die mooie koffer met middelen en het boekje wordt zo snel mogelijk na de start van de cursus per post verzonden. Je krijgt hier als het goed is ook een mail met Track & Trace code van.
 • Is de cursus alleen online te volgen? In principe wel. Alleen wanneer je een zelf een geschikte locatie hebt en voldoende deelname (minimaal 5 personen), kan ik de cursus op locatie komen geven. Het wordt dan wel een intensieve dag maar het voordeel is dat ik wat makkelijker op individuele vragen in kan gaan. Uiteraard neem ik dan voor elke deelnemer gelijk de EHBO-set mee.
  Lijkt je dit wat voor jou en je stalgenoten? Neem dan even contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Disclaimer:
De cursus is geen vervanging voor medisch advies en iedereen met serieuze zorgen
omtrent de gezondheid van zijn dier wordt geadviseerd een erkende zorgverlener te raadplegen.
De inhoud van deze cursus is bedoeld als aanvulling, niet als vervanging van
professionele homeopathische of reguliere behandeling.
De cursus en middelen die er bij horen zijn bedoeld voor privé gebruik,
NIET voor het behandelen van paarden van derden.