DierenHomeopathie voor thuis en op stal

Wil jij dit ook??

 • Snel en makkelijk je paard helpen bij eenvoudige klachten en ongemakken.
 • Alvast iets kunnen doen terwijl je wacht op de dierenarts.
 • Zonder belastende chemische middelen je paard gezond houden.
 • Klachten écht wegnemen in plaats van de symptomen te bestrijden.
 • Meer kennis en inzicht over ziekteprocessen en de weg naar herstel.
EHBO set met 28 middelen

Meld je dan nu aan voor de cursus
‘DierenHomeopathie

voor thuis en op stal

Wat krijg je allemaal:

 • Een set van maar liefst 28! EHBO-middelen.
 • Een jaar lang toegang tot de uitgebreide cursus waarin je alles leert over homeopathie en het inzetten van homeopathische middelen bij eenvoudige klachten.
 • Je krijgt in één keer toegang tot alle content en volgt de cursus in je eigen tempo.
 • Een handig naslagwerk voor in de koffer om de middelen altijd en overal verantwoord in te zetten.
 • Een mooie stevige bewaarkoffer om middelen en boekje netjes in te bewaren, thuis of op stal.
 • Blijvend toegang tot de besloten Facebookgroep die bij de cursus hoort, waar je vragen kunt stellen en Facebook Live Q&A’s kunt volgen en nog meer waardevolle informatie kunt vinden.
 • Een direct lijntje met mij voor hulp bij acute situaties.

En dat alles krijg je alleen nu
voor de speciale actieprijs van
€185,-

Speciale actie!!

Op dit moment loopt de pilot en het is de bedoeling dat de eerste groep in Februari de cursus in de definitieve online leeromgeving – ieder in zijn eigen tempo – kan gaan volgen.
Met de verkoop van deze eerste cursus steun ik
Stichting ‘t Olde Manegepeerd
want van elke verkochte EHBO cursus gaat €50,- naar de stichting.

Er kunnen maar 25 mensen in de cursus dus wees er snel bij!!

Speciaal voor deze actie voeg ik nog een extraatje toe:
Als jij in het eerste half jaar van 2021 besluit dat je graag een behandeltraject wilt voor een klacht die niet (meer) met je EHBO-set op te lossen is, dan krijg je 10% korting op de prijs van het traject (ex. reiskosten).
Deze korting is niet overdraagbaar, uiteraard mag je dat behandeltraject wel voor een van je andere dieren dan je paard gebruiken.

Dit zijn een paar reacties van de pilot-deelnemers na module 1:

Het is heel goed te volgen, goede voorbeelden die de complexe materie begrijpelijk maken. Kijk uit naar de volgende module!

Duidelijk ingesproken, prettig om naar te luisteren.

Wat een interessante informatie heb je al met ons gedeeld!

Ik wil alleen maar meer weten!

Ik vind dat je het erg duidelijk uitlegt…. Ik heb zo zin in de volgende module.

Help mij Stichting ‘t Olde Manegepeerd helpen

en help zélf je paard bij gezondheidsklachten

Bedenk je eens wat je alleen al aan dierenartskosten uit kunt sparen met deze cursus… niet alleen voor je paard, maar voor al je huisdieren.

Veelgestelde vragen:

 • Is dit alleen geschikt voor paarden? Homeopathische middelen zijn universeel dus ook je hond, je kat, je cavia, je kipjes of papagaai, je geitjes of leguaan of wat voor dieren je dan ook hebt, kun je er mee behandelen. In de lessen wordt wel grotendeels over paarden gesproken maar je kunt natuurlijk altijd je specifieke vragen via de leeromgeving of in de Facebookgroep stellen.
 • Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt? Je krijgt een jaar lang toegang en kunt er zo snel of langzaam doorheen als je wilt.
  De cursus bestaat uit 4 modules met elk 3 of 4 video-lessen. De langste video duurt ongeveer 25 minuten en module 4 bestaat uit oefencasussen waarbij je je kennis ook kunt toetsen.
 • Wat als er een flesje leeg raakt of stuk valt? In principe gaan de middelen niet ‘op’ omdat het reukdoses zijn (hier leer je dus ook alles over in de cursus) maar door knoeien kan een flesje wel leeg raken en de inhoud kan vervuild raken. Je kunt altijd vervangende flesjes bestellen en ook wanneer je bij wat langer behandelen een volgende potentie nodig hebt (wat dat in houdt leer je óók in de cursus) kun je die middelen los bestellen.
 • Als ik besteld heb, hoe gaat het dan verder? Zodra de cursus online gaat krijg je een e-mail met je inloggegevens en toegang tot de Facebookgroep. Tot die tijd houd ik je per mail op de hoogte. Je krijgt alleen mail over deze cursus, verder niet. Die mooie koffer met middelen en het boekje krijg je bij aanvang van de cursus thuis gestuurd.

Door middel van onderstaand formulier kun je direct kopen en betalen en ben je verzekerd van een plek.
Totaal

Disclaimer:
De cursus is geen vervanging voor medisch advies en iedereen met serieuze zorgen omtrent de gezondheid van zijn dier wordt geadviseerd een erkende zorgverlener te raadplegen.
De inhoud van deze cursus is bedoeld als aanvulling, niet als vervanging van professionele homeopathische of reguliere behandeling.
De cursus en middelen die er bij horen zijn bedoeld voor privé gebruik.