PaardenHomeopathie voor thuis en op stal

Wil jij dit ook??

 • Snel en makkelijk je paard helpen bij eenvoudige klachten en ongemakken.
 • Alvast iets kunnen doen terwijl je wacht op de dierenarts.
 • Zonder belastende chemische middelen je paard gezond houden.
 • Klachten écht wegnemen in plaats van de symptomen te bestrijden.
 • Meer kennis en inzicht over ziekteprocessen en de weg naar herstel.
EHBO set met 28 middelen

Dan is de cursus ‘PaardenHomeopathie
voor thuis en op stal’
echt iets voor jou!

Wat krijg je allemaal:

 • Een set van maar liefst 28! EHBO-middelen.
 • Een jaar lang toegang tot de uitgebreide cursus waarin je alles leert over homeopathie en het inzetten van homeopathische middelen bij eenvoudige klachten.
 • Je krijgt in één keer toegang tot alle content en volgt de cursus in je eigen tempo.
 • Een handig naslagwerk voor in de koffer om de middelen altijd en overal verantwoord in te zetten*.
 • Een mooie stevige bewaarkoffer om middelen en boekje netjes in te bewaren, thuis of op stal.
 • Blijvend toegang tot de besloten Facebookgroep die bij de cursus hoort, waar je vragen kunt stellen en Facebook Live Q&A’s kunt volgen en nog meer waardevolle informatie kunt vinden.
 • Een direct lijntje met mij voor hulp bij acute situaties.

en dat alles voor maar €185,-

*Deze wordt je nagestuurd, die ben ik nog aan’t schrijven. Je kunt met de informatie uit de cursus en de feedback in de Facebookgroep de middelen al prima inzetten.

De volgende cursus zal in het najaar starten.
Wil je dan ook mee doen?

Schrijf je dan in voor mijn VIP-lijst!
Dan krijg je als eerste de mogelijkheid om
in te schrijven zodra de datum bekend is.

Dit zijn een paar reacties van deelnemers:

Het is heel goed te volgen, goede voorbeelden die de complexe materie begrijpelijk maken.

Ik vond het een goed gestructureerde, duidelijke cursus waarbij de informatie in goed behapbare stukjes gedeeld werd. De verschillende modules waren logisch opgebouwd en volgden elkaar ook logisch op. Bepaalde vragen die je had werden vaak al automatisch beantwoord in de volgende modules.

Het koffertje is superhandig, niet te groot of te log maar echt een praktisch formaat waarin de middelen veilig bewaard kunnen worden.

Deze cursus was een zeer mooie introductie tot homeopathische middelen en heeft me ook de nodige tools gegeven om de EHBO-kit op een goede manier te kunnen inzetten indien nodig.

Wat een fantastische cursus! Ik ben zo blij dat het voor mij nu duidelijker wordt hoe het allemaal werkt. Blij mee!

Wat een interessante informatie heb je met ons gedeeld!

Had me nog nooit verdiept in homeopathie , cursus geeft beknopt maar daardoor heldere start om basis van homeopathie en behandeling te snappen en ook de middelen in te gaan zetten.

Ik vind de korte lessen in een module echt perfect. En dat je ze kan doen wanneer het uitkomt. En dan vragen stellen in Facebookgroep helemaal perfect.

Ik zou deze cursus zeker aanraden omdat het een schat aan informatie bevat over het hoe, wat en waarom van homeopathie. Daarnaast krijg je ook een heel handige kit erbij waarmee je aan de slag kan als een van je dieren iets onder de leden heeft

Ik wil alleen maar meer weten!

Ik vind dat je het erg duidelijk uitlegt…. Ik heb zo zin in de volgende module.

Echt heel nuttig voor de zogenaamde suffe problemen waarvan je denkt wel of geen dierenarts. Dan eerst iets proberen en aankijken. Dan kan later altijd nog een dierenarts komen.

In de Facebookgroep is zeker ook waardevol, bovendien zijn de casussen die anderen delen over hun eigen dieren ook echt interessant om van bij te leren.

Mijn grootste winst is dat ik van onwetend naar basiskennis met praktische handvaten om ervaring te gaan opdoen omtrent inzetten homeopatische middelen , ben gevorderd.

Bedenk je eens wat je met deze cursus
aan dierenartskosten uit kunt sparen.
Niet alleen voor je paard,
maar voor al je huisdieren.

Veelgestelde vragen:

 • Is dit alleen geschikt voor paarden? Homeopathische middelen zijn universeel dus ook je hond, je kat, je cavia, je kipjes of papagaai, je geitjes of leguaan of wat voor dieren je dan ook hebt, kun je er mee behandelen. In de lessen wordt wel grotendeels over paarden gesproken maar je kunt natuurlijk altijd je specifieke vragen via de leeromgeving of in de Facebookgroep stellen.
 • Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt? Je krijgt een jaar lang toegang en kunt er zo snel of langzaam doorheen als je wilt.
  De cursus bestaat uit 4 modules met elk 3 of 4 video-lessen. De langste video duurt ongeveer 25 minuten en module 4 bestaat uit oefencasussen waarbij je je kennis ook kunt toetsen.
 • Wat als er een flesje leeg raakt of stuk valt? In principe gaan de middelen niet ‘op’ omdat het reukdoses zijn (hier leer je dus ook alles over in de cursus) maar door knoeien kan een flesje wel leeg raken en de inhoud kan vervuild raken. Je kunt altijd vervangende flesjes bestellen en ook wanneer je bij wat langer behandelen een volgende potentie nodig hebt (wat dat in houdt leer je óók in de cursus) kun je die middelen los bestellen.
 • Als ik besteld heb, hoe gaat het dan verder? Zodra de cursus online gaat krijg je een e-mail met je inloggegevens en toegang tot de Facebookgroep. Die mooie koffer met middelen en het boekje krijg je bij aanvang van de cursus thuis gestuurd.

Door middel van onderstaand formulier kun je je aanmelden voor mijn VIP-lijst,
waardoor je als allereerste de nieuwe inschrijfperiode weet en dus verzekerd bent van een plek.


Disclaimer:
De cursus is geen vervanging voor medisch advies en iedereen met serieuze zorgen
omtrent de gezondheid van zijn dier wordt geadviseerd een erkende zorgverlener te raadplegen.
De inhoud van deze cursus is bedoeld als aanvulling, niet als vervanging van
professionele homeopathische of reguliere behandeling.
De cursus en middelen die er bij horen zijn bedoeld voor privé gebruik.